Scan uw onderneming op duurzaamheid.
U staat misschien al verder dan u denkt.

KIES UW SCAN!

Krijg een basisinzicht in de stand van zaken van uw MVO-beleid.
Krijg een uitgebreide analyse van uw MVO-beleid en ga aan de slag met de resultaten.
 

WAAROM DEZE MVO-SCAN?

Steeds meer bedrijven en organisaties doen inspanningen om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen. Bedrijven en consumenten verwachten steeds vaker dat de producten die ze aankopen in faire omstandigheden geproduceerd worden en het milieu respecteren. Ontdek hoe ver uw bedrijf staat met duurzaamheid of maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en wat eventueel (nog) beter kan.

SCAN OP MAAT

KMO of grote onderneming? Producten- of dienstenleverancier? Lokaal of internationaal actief? De MVO-scan wordt afgestemd op uw organisatie.

SCAN PER DOMEIN

De MVO-scan is praktisch opgebouwd. U krijgt een aantal verklaringen waar uw bedrijf al dan niet aan beantwoordt. Opteer niet te snel voor ‘niet van toepassing’. Misschien had u over een bepaald thema nog nooit nagedacht. De thema’s die u als ‘interessant’ aanvinkt, kunnen de basis vormen voor (de verbetering van) uw actieplan.

UW RESULTAAT

Hoe goed scoort uw bedrijf op het vlak van duurzaamheid of maatschappelijk verantwoord ondernemen? De MVO-scan biedt u een overzicht van uw sterke en zwakke punten. Wilt u aan de slag gaan? Klik door naar www.mvovlaanderen.be en ga aan de slag.

Deze ondernemingen deden de MVO-scan